Sílvia Giralt, Presidenta del Gremi d’Estètica de Catalunya

Estimada companya,

És un gran honor liderar aquest gremi i em sento molt afortunada de poder treballar en aquest nou projecte i per a la nostra professió.

Així mateix, he d’explicar-te que no estic sola, ja que m’acompanya una junta directiva jove i dinàmica, composta per Yolanda López (Yolanda López Centre d’Estètica Avançada), vicepresidenta, Naiara Puertas (Naiara Puertas Centre de Bellesa), secretària, Montse Nespler (Montse Nespler Salut i Bellesa), tresorera, Verónica Duran (Verónica Duran Estètica Avançada) i Concepció Solà (Estima’t), vocals. Elles són dones fortes i valentes, com tu, que dedicaran una part del seu temps a millorar la imatge de la nostra professió i que treballaran per incrementar la reputació del nostre sector.

Tinc moltes ganes de compartir amb tu els nostres objectius i reptes de futur. De moment t’avanço que serem un gremi fort, unit i amb una línia d’actuació que situï la nostra professió en el més alt nivell, tant davant l’Administració com de la societat en general.

Fa més de 30 anys que vaig poder decidir en què treballar. Vaig triar ser esteticista i puc dir que em sento molt orgullosa de formar part d’aquest col·lectiu i de treballar cada dia per a que les persones millorin el seu benestar i autoestima.

I és aquesta estima a l’estètica i tot el que ella m’ha aportat a mi durant aquest temps, el que m’anima a assumir aquest repte i m’encoratja a treballar per assolir un gran Gremi que ens representi a totes.

Estic al teu costat per escoltar-te, compartir amb tu la nostra passió i aconseguir juntes els nostres objectius, en benefici del nostre col·lectiu.

Una abraçada.

Sílvia Giralt