20 i 27 de febrer i 6 i 13 de març

Curs obligatori per aplicadors de TATUATGE, MICROPIGMENTACIÓ, MICROBLADING I PÍRCING

El Curs Higiènic Sanitari és de caràcter obligatori per a tots els aplicadors de tatuatge, micropigmentació / microblading i pírcing.

Al llarg del curs d’higiènic sanitari s’aprenen totes les tècniques d’higiene, normativa i salut per a formar professionals qualificats. Es tracta d’un curs d’obligat compliment per a tots aquells professionals que vulguin començar en el món del tatuatge, així com la perforació per a la realització de pírcings, micropigmentació o eliminació de tatuatges. Després de realitzar el curs, es podrà ser capaç de preparar tot el material, formes d’esterilització i desinfecció de materials per a la realització de la sessió, mesures de prevenció sanitària, tipus de pells, i cures.

INFORMACIÓ DEL CURS

Curs de 35 hores de les quals 20 hores són obligatòria l’assistència, tant virtual com presencial, segons el calendari que adjuntem:
  • Dilluns 20/02  de 9:00 a 14:00 (VIRTUAL)
  • Dilluns 27/02 de 9:00 a 14:00 (VIRTUAL)
  • Dilluns 6/03 de 9:00 a 14:00 (VIRTUAL)
  • Dilluns 13/03 de 9:00 a 14:00 (PRESENCIAL A LA SEU DEL GREMI: Av. Europa, 21 de Granollers)
La resta d’hores es poden fer lliurement amb connexió individual a la plataforma de formació.

PREU CURS SOCIS: 200€
PREU CURS NO SOCIS: 300€

CURS COORDINAT PER LA DRA. NELLY CARTRÓ, Cirurgiana plàstica, estètica i reconstructiva: https://www.nellycartro.com

FORMADORA: EVA GALA CAMPRUBI RAYA, Fisioterapeuta, Tècnica Superior en Estètica Integral  i Màster Universitari en formació del professorat de Formació Professional en processos sanitaris.

INSCRIPCIÓ