Des del Gremi d’Estètica et proposem una jornada formativa el pròxim dilluns, 24 d’abril a les 10:00h amb RÖS’S Estètica, per impulsar i donar suport a la dona professional amb un matí de formació amb dues ponències, que t’ajudaran en el teu creixement com a empresària.

DESCOBRINT EL SÒL PELVIÀ FEMENÍ

El sòl pelvià i les seves disfuncions és un gran desconegut

La cabina és un entorn molt íntim en el qual tot el relacionat amb la dona és del nostre interès. Atendre aquesta visió 360º és el que marca la diferència en el nostre negoci.

Aquesta ponència a càrrec d’Anna Abelló, eminència en la matèria, ens donarà claus molt interessants sobre la nostra pròpia anatomia que et sorprendran i ens guiarà en la manera com podem identificar una disfunció i on derivar-la per a ajudar a les nostres clientes.

COM NEGOCIAR AMB ELS TEUS PROVEÏDORS

Les vendes són importants, però i les compres?
La gestió de les nostres compres i l’elecció dels nostres proveïdors és una àrea molt estratègica de vital importància i de la qual es parla poc. En aquesta jornada a càrrec de Rebeca Bárcena, repassarem els punts clau a l’hora de triar amb consciència als nostres proveïdors i els passos a l’hora d’abordar una negociació perquè la història tingui un final feliç.
  1. Estàs segura que vols un proveïdor? Models de relació.
  2. Tu ets responsable en la relació amb el teu proveïdor. Com millorar les teves habilitats.
  3. Les compres no s’improvisen. Organitzant la negociació i càlculs d’amortització.
Descobrint el sòl pelvià femení + Com negociar amb els teus proveïdors

Fes clic al següent enllaç i segueix els passos per a fer la inscripció
INSCRIPCIÓ
PONENTS JORNASA RÖS'S
COL·LABORACIÓ JORNADA RÖS'S