DunaSoft, l’empresa líder en programari per a salons de bellesa, arriba a un acord de col·laboració amb el Gremi d’Estètica de Catalunya, presidit per Sílvia Giralt, per apropar la digitalització al sector de l’estètica.
La signatura d’aquest acord representa un abans i un després per al món de la bellesa a Catalunya, ja que és una aposta per professionalitzar el sector. És una fita  significativa a nivell empresarial que impulsa els centres a oferir una millora substancial en la seva gestió i, per tant, un creixement en tots els sentits.
La signatura d’aquest acord, que es va dur a terme el passat divendres 2 de febrer, és un pas endavant i una fusió entre dues companyies que, gràcies al seu coneixement i experiència, impulsaran la innovació i el creixement dels centres de bellesa.
Jèssica Massó, CEO de DunaSoft, veu aquest acord com «una aposta sense precedents en el sector ja que la digitalització i professionalització dels centres de bellesa són claus per al creixement de la indústria. No es tracta d’un projecte de futur, sinó que, avui en dia, tenir una web en bones condicions, una app de reserves i la implantació d’un programari de gestió són uns bàsics que no haurien de faltar en cap negoci perquè aquest funcioni adequadament».
Per la seva banda, Sílvia Giralt, presidenta del Gremi d’Estètica de Catalunya, va expressar: «creiem fermament en el poder de la col·laboració per impulsar la innovació i el progrés del sector de la bellesa. Aquesta associació amb DunaSoft representa una oportunitat per compartir coneixements i recursos, i estem impacients per treballar junts i assolir nous nivells d’èxit».
Els aspectes més destacats d’aquest acord seran:⁣

• Conferències, xerrades i intercanvi de coneixements per a tots els afiliats al Gremi d’Estètica de Catalunya.⁣
• Formació i actualització de totes les novetats en digitalització de centres de bellesa.⁣
• Col·laboració en projectes del sector beauty per augmentar l’impacte empresarial.⁣
• Aprofitament de la xarxa de distribució i l’abast global de totes dues empreses per ampliar la seva presència en el mercat de la bellesa.⁣


Aquest acord de col·laboració entra en vigor de manera immediata i ambdues empreses estan compromeses a treballar estretament per assolir els objectius establerts.