El passat dijous 13 de juny es va celebrar la I Nit de l’Estètica – Gala Solidària organitzada pel Gremi d’Estètica de Catalunya. L’esdeveniment va tenir lloc al Mas de Sant Lleí i va reunir a 250 professionals de l’estètica, en una gala única, plena de sorpreses, reconeixements i on part dels ingressos aniran destinats al projecte Petits Valents de l’Hospital Sant Joan de Déu.

L’acte va ser presentat per la periodista i presentadora catalana Ruth Jiménez, que va dinamitzar la gala fent un reconeixement a l’empoderament de la dona en el sector de l’estètica. La gala va començar amb el parlament de Silvia Giralt, presidenta del Gremi d’Estètica de Catalunya, la qual va agrair la presència de totes les assistents i va valorar molt positivament la feina que s’està fent des del sector.

Seguidament, es va mostrar el missatge de Carme Navarro, Sílvia Oliette i Isabel Lostao, tres professionals del sector que no van poder assistir a la gala, però que van voler enviar un missatge de reconeixement i suport a les companyes de professió.

La gala va continuar amb el discurs de Pep Garcia, president de la Unió Empresarial, i amb el reconeixement de la trajectòria empresarial de l’Estrella Pujol, una de les professionals més influents del sector.

Tot seguit, es va donar a conèixer la causa solidària de la gala, el projecte Petits Valents de l’Hospital Sant Joan de Déu, que té com a objectiu proporcionar suport integral a infants amb malalties greus i cròniques. El Gremi d’Estètica de Catalunya va voler col·laborar amb la iniciativa fent un donatiu de 2.500€, a més d’organitzar un sorteig a l’esdeveniment on els diners de les butlletes aniran destinats al projecte, junt amb l’import recaptat a la plataforma de crowdfunding oberta fins al 30 de juny.

L’acte va finalitzar amb el discurs del Director General de Relacions Laborals i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya, Òscar Riu, que va donar pas al sopar relacional i al sorteig de les butlletes solidàries.

La I Nit de l’Estètica va comptar amb l’esponsorització de Bocaré, Bruno Vassari, DRV, Esthederm, Eva Garden, Mesoestetic, Novasonix, Ros’s i Skeyndor i amb la col·laboració d’Ella Baché, Enco, Phyt’s i Skynderman.