Amb el Dr. Marc Ignasi Corral, Assessor Mèdic d’INDIBA S.A.U i el Dr. Sebastià Sendrós, expert en aplicacions medicoestètiques de Radiofreqüència

El Gremi d’Estètica vol convidar-te a la pròxima jornada amb el Dr. Marc Ignasi Corral, Medical Advisor d’INDIBA S.A.U. i el Dr. Sebastià Sendrós, expert en aplicacions medicoestètiques d’aquesta tecnologia, que resoldràn tots els teus dubtes sobre la radiofreqüència i t’ajudaran a trobar tot el potencial d’aquesta tecnologia, per a aconseguir millors resultats.

Malgrat la seva àmplia difusió, la radiofreqüència és una tecnologia aplicada sobre principis d’aplicació empírica. La investigació, la recerca i la millora en el coneixement i comprensió dels seus mecanismes d’acció ens ha proporcionat i ens continuarà aportant informació de cabdal importància per a optimitzar-ne els resultats i, d’aquesta forma, poder traslladar a tots els que confien en nosaltres el que podem fer, com esteticistes, per a millorar la seva qualitat de vida.

En aquesta presentació, el Drs. Corral i Sendrós revisaran les aportacions més recents de les seves recerques contínues en aquest camp i abordarem de quina forma traslladar-la als teus clients, prestigiant tant el paper del professional de l’estètica com el dels seus centres.

DE QUÈ PARLAREM?

  • Quins són els últims descobriments sobre la radiofreqüència⁣
  • Com pot ajudar en la salut, estètica i benestar de les persones⁣
  • Com treure el màxim profit d’aquesta tecnologia⁣
  • Com millorar els resultats amb la combinació d’altres tractaments⁣
  • Com traslladar als teus clients les aportacions més recents d’aquesta tecnologia ⁣
INSCRIPCIÓ GRATUÏTA AQUÍ

LLOC: Av. Europa, 21 de Granollers – HORARI: De 10h a 12h

PONENTS:

Dr. Marc Ignasi Corral
Medical Advisor d’INDIBA

2011 – Doctor en ciències mèdiques bàsiques (Universitat Rovira i Virgili (U.R.V.))
2001 – Màster en làsers mèdics i quirúrgics (U.R.V.)
2000 – Diploma de Làsers Mèdics (Universitat de Barcelona)
1996 – Llicenciatura en Medicina i cirurgia (Universitat Autònoma de Barcelona)

Dr. Sebastià Sendrós
Expert en RF