Al Gremi d’Estètica de Catalunya hem celebrat l’Assemblea General a la nostra seu de Granollers. Aquesta nova etapa estarà liderada per Sílvia Giralt, esteticista pionera en tecnologies aplicades amb làser i aparatologia avançada medico-estètica. La nova presidenta és empresària i Directora de la clínica Antiaging & Medicina Estètica Sílvia Giralt.

A Giralt l’acompanyarà en la vicepresidència Yolanda López (Yolanda López Centre d’Estètica Avançada) , i junt a elles dues: Naiara Puertas (Naiara Puertas Centre de Bellesa), secretària, Montse Nespler (Montse Nespler Salut i Bellesa), tresorera,  Verónica Duran (Verónica Duran Estètica Avançada) i Concepció Solà (Estima’t), vocals. Susana Berenguel (UEI) continuarà en el càrrec de secretària general. El conjunt, segons Sílvia Giralt, forma un equip jove i dinàmic.

Amb aquesta nova junta s’engega un nou projecte amb molts canvis i novetats que aniran veient la llum durant els propers mesos, i que té com a objectiu revolucionar el sector de l’estètica de Catalunya. “Serem un gremi fort, unit i amb una línia d’actuació que situï la nostra professió en el més alt nivell, tant davant l’Administració com de la societat en general”, afirma Sílvia Giralt.

Aquesta nova etapa vindrà carregada d’activitats, formacions i esdeveniments pel col·lectiu, que fins ara s’havien vist reduïdes per la pandèmia.